به گزارش جام جم آنلاین، با صنعتی شدن جوامع و تغییر سبک زندگی، گرایش مردم به سمت مصرف غغذاهای آماده و فست فودها، گرایش بیشتری پیدا کرده اند و جامعه ما هم از این قاعده مستثنی نیست.
برای اینکه طعم سوسیس و کالباس مطبوعتر شده و مدت زمان نگهداری آنها افزایش یابد، به آنها نیترات و نیتریت اضافه میکنند.
این مواد با اینکه سبب کاهش فعالیت باکتریها در گوشتهای فرآورده شده میشوند اما موقع سرخ شدن نیترات به نیتریت تبدیل میشود.
نیتریت هم پس از ترکیب شدن با آمینهای ثانویه مواد خطرناکی به نام نیتروزامین را تولید میکند که مادهای خطرناک و سرطان زا است.
همچنین، وجود چربی های اشباع و ترانس در پیتزا، خطر بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانها را افزایش میدهد.
از سوی دیگر، پنیر پیتزا نیز دارای کالری فراوانی است که باعث افزایش حجم زیادی از کالری در بدن میشود.
نکته مهمتر، خوردن نوشابه همراه پیتزا هم میتواند باعث افزایش کالری، قندخون و…، شود که در نهایت؛ افراط در خوردن پیتزا، میتواند ما را درگیر سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و…، کند.
توصیه کارشناسان تغذیه و پزشکان این است که تا حد امکان، کمتر پیتزا بخورید.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان