به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ سرهنگ قدرت حیدری زاد اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت از اماکن خصوصی و سیم برق در سطح شهر ایلام، پیگیری موضوع در خصوص دستگیری سارق یا سارقان به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت. وی ادامه داد: مأموران انتظامی با اقدامات فنی و تخصصی موفق شدند در این خصوص ۳ سارق را شناسایی و آنان را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان ایلام تصریح کرد: متهمان در بازجویی اولیه به ۱۲ فقره سرقت از اماکن خصوصی و دولتی، ساختمانهای نیمه کاره و سیم برق اعتراف کردند.
سرهنگ حیدری زاد با اشاره به تحویل سارقان به مراجع قضایی، از شهروندان خواست ضمن توجه به هشدارهای پلیس در خصوص پیشگیری از سرقت، در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد