به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، سخنگوی بانک مرکزی با بیان اینکه تامین ارز کالاهای اساسی در حال انجام است، گفت: از روز شنبه ۳۰ بهمن ماه تامین ارز ۱۵۰ هزار تن روغن خام از سوی بانک مرکزی با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی انجام شد.
گفتنی است محمد قاجاریه، بازرس انجمن صنایع روغن نباتی کشور با انتقاد از وضعیت تامین ارز روغن خام وارداتی اعلام کرده بود که روند نامطلوب تخصیص ارز برای واردات روغن خام طی دو ماه اخیر باعث شده تا ۱۵۰ هزار تن روغن خام در بنادر کشور رسوب کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی