به گزارش جام جم آنلاین، «بوریس پیستوریوس» (Boris Pistorius) وزیر دفاع آلمان امروز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد که کشورش قراردادهایی را با شرکت «رِین مِتال» (Rheinmetall) امضاء کرده است که بر اساس آن قرار است تولید مهمات برای تسلیحات ضدهوایی «گپارد» (Gepard) ازسرگرفته شود.
وزیر دفاع آلمان پیش از ورود به نشست وزرای دفاع کشورهای عضو ناتو در بروکسل در این خصوص گفت: ما فورا تولید مهمات مذکور را آغاز می کنیم. بسیار خوشحالم که توانستیم تحویل این بخش مهم دفاع هوایی را تضمین کنیم.
«بوریس پیستوریوس» در ادامه اضافه کرد: برلین ماه ها است که تلاش می کند مهمات جدیدی برای تسلیحات ضدهوایی «گپارد» که ارتش این کشور در سال ۲۰۱۰ از رده خارج کرده بود، بیابد.
به گزارش مهر، وی در این باره ادامه داد: درباره وضعیت درگیری ها، باید بگویم که گمان نمی کنم پایان جنگ در کوتاه مدت ممکن باشد. در آینده نزدیک هم پیروزی برای این جنگ را متصور نیستم. بدون کمک ائتلاف (ناتو)، مهمات اوکراین به سرعت تمام می شود، پس لازم است که سریع تر اقدام کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: