نامه رئیس سازمان بورس به وزیر اقتصاد:

ابهامات عرضه خودرو در بورس را رفع کنید

در انتهای بازار رقم خورد:

افت ۸ هزار و ۳۶۶ واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل بورس با اُفت ۸ هزار و ۳۶۶ واحدی در تراز یک میلیون و ۶۴۳ هزار و ۷۲۱ واحدی ایستاد.
کد خبر: ۱۳۹۴۴۰۵

به گزارش جام جم آنلاین، شنبه (۲۴دی) در ابتدای بازار شاخص کل بورس با اُفت ۸ هزار و ۶۰۴ واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۶۴۳ هزار و۴۸۲ واحدی قرار گرفت. در انتهای بازار شاخص کل بورس با اُفت ۸ هزار و ۳۶۶ واحدی در تراز یک میلیون و ۶۴۳ هزار و ۷۲۱ واحدی ایستاد.

ارزش معاملات بورس تهران امروز به حدود رقم ۴ هزار و ۴۲۹ میلیارد تومان رسید. «فولاد»، «فارس» و «فملی» سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند و «خگستر»، «شستا» و «شتران» سه نماد پر تراکنش بودند.

شاخص کل هم وزن هم با رشد ۷۰۰ واحدی روی پله ۵۰۴ هزار و ۹۰۵ واحدی قرار گرفت. همچنین حجم معاملات امروز سهام در بورس تهران به تعداد ۹ هزار و ۳۷۰ میلیارد سهم به ارزش ۴ هزار و ۴۲۹ هزار تومان رسید

شاخص فرابورس هم با اُفت ۸۸ واحدی روی پله ۲۰ هزار و ۹۴۴ واحدی ایستاد. همچنین حجم معاملات امروز سهام در فرا بورس به تعداد ۳ هزار و ۶۶۰ میلیارد سهم به ارزش هزار و ۴۱۴ میلیارد تومان رسید.

برترین گروه صنعتی بورس

امروز خودرو بیشترین ارزش معامله را با مبلغ ۸۲۴ میلیارد تومان به خود اختصاص داد. همچنین «فلزات اساسی» و «شیمیایی» در رتبه‌های بعدی ارزش معاملات قرار داشتند.

بیشترین افزایش و کاهش قیمت در بورس

سهام شرکت‌های وسینا، ولپارس و تکمبا بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکت‌های وتوس، ورنا و خزر بیشترین کاهش قیمت را در بورس تهران تجربه کردند.

بیشترین افزایش و کاهش قیمت در فرابورس

سهام شرکت‌های زدشت، کمرجان و رافزا بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکت وطوبی، ولشرق و ثپردیس بیشترین کاهش قیمت را در فرابورس ایران تجربه کردند.

برترین عرضه و تقاضا در بورس

بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکت‌های افران، فردا و فیروزا و بیشترین عرضه فروش را نماد‌های همای، فیروزا و افران در بورس ایران داشتند.

برترین عرضه و تقاضا در فرابورس

بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکت‌های اعتماد، ثبات و اوصتا و بیشترین عرضه فروش را نماد‌های سپیدما، کارا و اوصتا در فرابورس ایران داشتند.

بیشترین ارزش و حجم معاملات سهام در بورس و فرابورس

نماد‌های افران، خگسترو کمند بیشترین ارزش معامله و نماد‌های شستا، وبملت ۲ و خگستر بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.

نماد‌های کارا، اعتماد، اعتماد ۴ بیشترین ارزش معامله و نماد‌های دی، کرمان و کارا بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها