هرمزگان-جام جم انلاین-اعلام موافقت قطعی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شد.
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان،به استناد رای صادره در دویست و هشتاد و هفتمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، که در تاریخ 12/4/ 1401 برگزار شد؛ از سوی دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، موافقت قطعی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان را ابلاغ شد.
مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی با هدف پاسخگویی به نیازهای اساسی پژوهشی در زمینه سلامت مواد غذایی در تاریخ 28/9/1395 موفق به کسب موافقت اصولی شد و با توجه به فعالیتهای گسترده پژوهشی و تحقیقاتی، در سال 1401 موفق به کسب مجوز موافقت قطعی گردید.
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه کسب این موفقیت را حاصل حمایت های ریاست دانشگاه علوم پزشکی و پیگیری و تلاش های مستمر رئیس مرکز، اعضای هیات موسس، پژوهشگران و کارشناسان این مرکز و مدیران و کارشناسان حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برشمرد وضمن تبریک این دستاورد مهم گفت: امید است در سایه تلاش و همدلی گروهی شاهد رشد روز افزون این مرکز و تحقق اهداف عالی سلامت بهداشت و درمان باشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم