به گزارش جام جم آنلاین، پزشکان در جدیدترین بررسیهای خود بر روی افراد سالمند و بیماران قلبی دریافتهاند که خوردن بعضی از غذاها در این افراد باعث بروز تپش قلب میشود.
بررسیها نشان میدهند مصرف زیاد نوشابه، مقادیر زیاد پنیر و قهوه از جمله مواد غذایی و نوشیدنیهایی به شمار میروند که باعث تپش قلب میشود.
مواد شیمیایی خاص مانند تیرامین نیز که در برخی موادغذایی وجود دارد میتوانند باعث تحریک غدد فوق کلیوی و در نهایت باعث بالا رفتن فشار خون شوند.
این فشار، خود بر قلب تأثیر میگذارد و باعث آریتمی قلب میشود. از این رو پزشکان توصیه میکنند افراد سالمند در صورت خوردن نوع خاصی از غذاها و احساس تپش قلب از خوردن آنها تا حد ممکن اجتناب کنند.
تپش قلب بیش از حد به دلیل نارسایی قلبی میتواند زمینه ساز تولید لختهٔ خون و سکتهٔ مغزی شود.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان