کشف بیش از 2 هزار عدد مواد محترقه در دورود

فرمانده انتظامی دورود از کشف بیش از 2هزار عدد انواع مواد محترقه در 24 ساعت گذشته در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۳۵۸۵۰۳
به گزارش جام جم انلاین لرستان: سرهنگ جمشید سیاه منصور تصریح کرد: در راستاي پيشگيري از حوادث تلخ و ناگوار و برخورد با تهیه كنندگان و فروشندگان مواد محترقه، اجرای طرح هاي مقابله اي در دستور کار پليس این شهرستان قرار گرفت.

وي افزود: ماموران کلانتري 11 این شهرستان با هماهنگي قضائي ضمن تذكر به متخلفان در خصوص عدم فروش مواد محترقه، در بازرسي از منزل  یک نفر بیش از 2هزار عدد انواع مواد محترقه که قصد توزیع آنها را در بازارداشت،كشف كردند.

سرهنگ سیاه منصور اظهار کرد: توزیع کنندگان مواد محترقه مروج بی نظمی و بی انضباطی درجامعه هستند، این افراد بدانند توسط نیروی انتظامی دستگیر و به مقام قضائی تحویل داده خواهند شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها