پیش‌بینی ۱۹۸ میلیارد ریال برای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: پیش‌بینی می شود ۱۹۸ میلیارد ریال برای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها در لرستان هزینه شود. و تاکنون برای تعداد ۵۳ متقاضی تشکیل پرونده داده شده و به بانک معرفی شده اند.
کد خبر: ۱۳۵۶۳۲۳
 به گزارش جام جم آنلاین لرستان: سید عماد شاهرخی افزود: مبلغ ۱۸۰ میلیارد ریال خرید ادوات کشاورزی در قالب این طرح به بانک عامل معرفی شده و در حال حاضر تعداد ۲۵ دستگاه تحویل کشاورزان شده و یا بهای آن واریز شده است و تعداد ۱۸۰ متقاضی خرید دستگاه کارنده مستقیم به بانک معرفی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد:  این طرح از اهمیت بالایی برخوردار است و گواه آن این است که با نظر مستقیم رهبر فرزانه انقلاب اجرا شده است و مطمئناً وضعیت اقتصادی استان را بهبود خواهد بخشید.

وی ادامه داد: استفاده از روش‌های علمی در کشت محصولات در دیمزارها باعث انقلابی در تولید محصولات شده است و خوشبختانه لرستان به جهت ثبت قرارداد، ثبت سامانه، تأمین کود و نهاده‌های مورد نیاز این طرح… جز استان‌های برتر کشور است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها