بازدید از شرکت پالایش نفت اصفهان

دبیر اول سفارت کشور تاجیکستان و کنسول قرقیزستان از پالایشگاه اصفهان بازدید کردند

آقايان معروف جان عبدالرحمان اف و ساگين بك كوچكوربايف ضمن بازدید از شرکت پالایش نفت اصفهان با معاون توليد، معاون مهندسي و توسعه، مدير هماهنگي وتوسعه سرمايه هاي انساني، مدير مالي، رئيس بازاريابي و فروش، رئيس روابط عمومي این شرکت دیدار و گفت گو کردند.
کد خبر: ۱۳۵۵۱۶۱

به گزارش جام جم انلاین اصفهان ؛در این دیدار که در سالن جلسات شرکت پالایش نفت اصفهان برگزار شد، معاون تولید این شرکت ضمن بیان توضیحاتی پیرامون عملکرد شرکت و نقش تعیین کننده و استراتژیک آن در تولید و تأمین نیازهای سوختی کشور، به تبیین فعالیت های این شرکت پرداخت.
میهمانان شرکت پالایش نفت اصفهان نیز ضمن تقدیر از عملکرد مطلوب این شرکت، در خصوص چگونگی همکاری با پالایشگاه اصفهان به بحث و گفت و گو پرداختند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها