وداع شیراک با مردم فرانسه

ژاک شیراک رییس جمهور فرانسه امروز قدرت را به جانشین خود نیکلا سارکوزی تفویض می کند.
کد خبر: ۱۳۴۳۹۳

به گزارش بی بی سی، این 2 امروز در مراسمی در کاخ الیزه شرکت می کنند.
رییس جمهور جدید ، پس از غلبه بر خانم سگولن رویال ، نامزد حزب سوسیالیست در دوره دوم انتخابات در روز 6 می، جای شیراک را می گیرد.
شیراک روز سه شنبه در نطقی تلویزیونی پس از 12 سال با مردم فرانسه وداع کرد گفت به خاطر انجام خوب وظیفه خود احساس افتخار می کند اما خبرنگار بی بی سی در پاریس می گوید شیراک در حالی می رود که بیش از 8 درصد نیروی کار فرانسه بیکارند و این کشور نسبت به جایگاه خود در جهان اطمینانی ندارد و درباره آینده خود دچار اختلاف است.
شیراک پس از مراسمی در ساعت 11 صبح ، برای همیشه از الیزه می رود و رمز سلاح های هسته ای فرانسه را به سارکوزی می سپرد.
سارکوزی پس از شرکت در مراسم سان و رژه به برلین می رود تا با آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و رییس کنونی اتحادیه اروپا دیدار کند.
سارکوزی 52 ساله قرار است روز پنجشنبه فرانسوا فیلون ، نخست وزیر خود را معرفی کند. فیلون قبلا وزیر بوده است.
گزارش ها حاکی است برنارکوچنر ، عضو حزب شکست خورده سوسیالیست از نامزدهای اصلی مقام وزارت خارجه است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها