حمید صفت آزاد شد

حمید صفت بعد از تبرئه از اتهام قتل عمد شوهر مادرش در دادگاه کیفری یک استان تهران ، امروز با سپردن وثیقه از زندان آزاد شد.
کد خبر: ۱۳۴۰۷۶۱

به گزارش خبرنگار حوادث جام جم آنلاین، حمید صفت متهم به قتل شوهر مادرش بود که در جلسه دادگاه مدعی شد ، هیچ اطلاعی از بیماری مرد سالخورده نداشت و ضربه ای هم به او نزده است. پس از رسیدگی به این پرونده ، قضات او را از اتهام قتل عمدی تبرئه کرده و اتهام او را شبه عمد تشخیص دادند. با ابلاغ رای به وکلای متهم، قرار بازداشت او به وثیقه تبدیل شد و امروز با سپردن وثیقه از زندان آزاد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها