به گزارش جام جم آنلاین از فارس، کارشناسان دریافتند، افراد با اقامت در منزل و داشتن وقت اضافه وسوسه شده و تمایل بیشتری برای مصرف خوراکی های بیشتر و متنوعتر دارند و همین روند منجر به اضافه وزن و پدید آمدن سایر بیماریها میشود.
مایک تروت، محقق دانشگاه آنگلیا راسکین (ARU) که سرپرستی این تحقیق را برعهده داشت گفت: «به طور قطعی نمیتوان گفت کووید ۱۹ مسئول این افزایش رفتار مرتبط با اختلالات خوردن است. با این حال، ما میدانیم که مردم اغلب از غذا به عنوان مکانیزم مقابله با استرس استفاده میکنند و به وضوح بسیاری از افراد تحت تأثیر حوادث استرس زا و تغییرات قابل توجه ۱۲ ماه گذشته قرار دارند».
محققان تأکید میکنند، افزایش وزن و چاقی در میان همه گیری کرونا خطرناک است و میتواند مادام العمر در سلامتی و کیفیت زندی افراد اختلال ایجاد کند و آنها را دچار بیماریهایی نظیر فشارخون، دیابت و بیماریهای قلبی کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: