مدیرکل نوسازی مدارس کرمان خبر داد

تحویل 250کلاس درس به آموزش و پرورش 

رتبه دوم اداره نوسازی مدارس کرمان در همایش ملی مدرسه ایرانی،معماری ایرانی

مدیر کل اداره نوسازی مدارس استان کرمان از کسب رتبه دوم بخش طراحی همایش ملی مدرسه ایرانی_ معماری ایرانی توسط این اداره کل در کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۳۰۶۸۱۴

به گزارش جام جم آنلاین کرمان، سید محمد واعظی نژاد مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان با اشاره به برگزاری نهمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی مدرسه ایرانی معماری ایرانی با هدف هویت بخشی به معماری مدارس با الگوی اسلامی در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: با توجه به شرایط کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی، طرح ها در نمایشگاه مجازی در چهار بخش به نمایش گذاشته شدند که در پایان  مهندس عقیل زمانی از اداره کل نوسازی مدارس کرمان با طراحی مدرسه ۳۶ کلاسه ترکیبی ابتدایی متوسطه در میان ۲۲۲ طرح ارسالی به دبیرخانه همایش از سراسر کشور موفق شد رتبه دوم را برای دیار کریمان به ارمغان آورد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها