روابط عمومی قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

دستگیری تروریست عامل شهادت افسر راهنمایی و رانندگی در روانسر

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع:

شناسایی همه مقصران و دست‌اندرکاران ترور ‌شهید فخری‌ زاده / انتقام سختی در انتظار جنایتکاران است

معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: همه مقصران و دست‌اندرکاران ترور شهید محسن فخری‌ زاده شناسایی شدند و اقدامات لازم برای دستگیری در حال انجام و انتقام سختی در انتظار جنایتکاران است.
کد خبر: ۱۳۰۰۰۶۲

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، امیر سرتیپ ‌سعید شعبانیان عصر امروز ‌در حاشیه مراسم گرامیداشت یکمین سالگرد شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی و چهلمین روز از شهادت دانشمند هسته‌ای که در شهر آبسرد برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای ادامه رسیدگی به پرونده این شهید والامقام، اکیپی در وزارت دفاع و ستاد نیروهای مسلح تشکیل شده و موضوع در قوه قضائیه به صورت جدی در حال پیگیری است.

معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: همه مقصران و دست‌اندرکاران ترور این شهید شناسایی شدند و اقدامات لازم برای دستگیری در حال انجام و انتقام سختی در انتظار جنایتکاران است و در زمان ممکن به سزای اعمالشان خواهند رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها