در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نم نمک
ظرف مخصوص سرو سالاد را آماده کرده و هویج و سیب خرد شده را به همراه کشمش داخل آن ریخته و مخلوط کنید. سس را روی سالاد ریخته و خوب هم بزنید و سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر