
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نم نمک

ظرف مخصوص سرو سالاد را آماده کرده و هویج و سیب خرد شده را به همراه کشمش داخل آن ریخته و مخلوط کنید. سس را روی سالاد ریخته و خوب هم بزنید و سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد