
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نم نمک
ظرف مخصوص سرو سالاد را آماده کرده و هویج و سیب خرد شده را به همراه کشمش داخل آن ریخته و مخلوط کنید. سس را روی سالاد ریخته و خوب هم بزنید و سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید