
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نم نمک
ظرف مخصوص سرو سالاد را آماده کرده و هویج و سیب خرد شده را به همراه کشمش داخل آن ریخته و مخلوط کنید. سس را روی سالاد ریخته و خوب هم بزنید و سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد