در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
مهمترین قسمت هر پیتزا اما خمیر آن است. درست است که خمیرهای آماده در همه سوپر مارکتها هست اما نقدی که به آنها وارد است این است که این خمیرهای آماده خشک است و لطافت کافی را ندارد.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:
طرز تهیه و دستور پخت خمیر پیتزا:
۱. پودر خمیر مایه فوری را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
۲. آرد الک شده را با خمیر مایه و نمک و روغن زیتون مخلوط میکنیم و وقتی همه مواد کاملا با هم مخلوط شدند، شروع به ورز دادن آن میکنیم تا خمیر نرم شود.
۳. سپس روی یک سطح صاف مقداری آرد میریزیم و خمیر را روی آن قرار میدهیم و دوباره ورز میدهیم. چندین بار این کار را تکرار کنید تا هیچ هوایی داخل خمیر نماند.
۴. سپس مقداری روغن را در یک ظرف میریزیم و با قلمو همه قسمتهای آن را چرب میکنیم و خمیر را داخلش میگذاریم. روی ظرف را میپوشانیم و اجازه میدهیم بین یک تا دو ساعت خمیر استراحت کند.
۵. پس از دو ساعت خمیر شما حجیم میشود. حالا خمیر را به هر مقداری که میخواهید روی ظرفتان پهن کنید و مواد پیتزا را روی آن بریزید. زیر ظرف را حتما با مقداری روغن چرب کنید.
فوت و فنها:
۱. خمیر مایه را حتما با آب ولرم مخلوط کنید.
۲. هرچه خمیر بیشتر ورز داده شود، لطفات بیشتری خواهد داشت.
۳. تمام ظرفی را که میخواهید خمیر در آن استراحت کند، خوب چرب کنید.
۴. شیر هم باعث تردتر شدن و مزه بهتر خمیر میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم