آرژانتین اول دنیا، ایران اول آسیا

تیم ملی فوتبال ایران در جدیدترین رده بندی فیفا با 2پله سقوط در مکان سی وچهارم جهان قرار گرفت ، اما این سقوط 2پله ای هم باعث نشد عنوان بهترین تیم آسیا از دست ملی پوشان کشورمان خارج شود.
کد خبر: ۱۲۹۰۷۰

در این رده بندی ، استرالیا با قرار گرفتن در مکان چهلم جهان ، دومین تیم آسیا و ژاپن با ایستادن در جایگاه چهل وسوم جهان ، سومین تیم قاره آسیاست.
چین ، ازبکستان و مالزی حریفان ایران در رقابت های جام ملتهای آسیا نیز در مکانهای هفتادوپنجم ، پنجاه وسوم و صدوپنجاه وپنجم رده بندی تیمهای ملی جهان قرار دارند.
نکته جالب توجه در رده بندی جدید فیفا، صعود آرژانتین به مکان نخست این رده بندی است. آرژانتینی ها به لطف پیروزی یک بر صفر در زمین فرانسه موفق شدند پس از سالها برای اولین بار در صدر رنکینگ فیفا قرار بگیرند. ایتالیا قهرمان جهان نیز که تنها یک ماه عنوان برترین تیم جهان را در اختیار داشت با نزول یک پله ای در جایگاه دوم قرار گرفت و برزیل در ادامه ناکامی های خود به مکان سوم سقوط کرده است. اسامی 10تیم برتر جهان در ماه مارس 2007در زیر آمده است: 1آرژانتین با 1616امتیاز 2ایتالیا با 1592امتیاز 3برزیل با 1557امتیاز 4فرانسه با 1515امتیاز 5آلمان با 1390امتیاز 6انگلیس با 1339امتیاز 7هلند با 1313امتیاز 8پرتغال با 1288امتیاز 9جمهوری چک با 1195امتیاز و 10اسپانیا با 1161امتیاز.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها