
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته
موز500 کیلوگرم
لیموترش1 عدد
شکر350 گرم
آب نیم لیتر
زعفران دمکرده در صورت تمایل1 قاشق غذاخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
گلاب1 قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده در صورت تمایل به مقدار لازم
شکر را با آب مخلوط کنید و اجازه بدهید بجوشد تا قوام بیاید. در این حین موزها را حلقه ای خرد کنید دقت کنید حلقه های موز خیلی نازک و خیلی ضخیم نباشند.
آب لیموترش ها را بگیرید و صاف کنید سپس روی موزهای حلقه شده بریزید. سعی کنید تمام قسمت های موز به آبلیمو آغشته شود.
آبلیمو برای جلوگیری از تیره شدن موزها است. پس از اینکه شربت قوام آمد موزها را اضافه کنید و اجازه بدهید خیلی کم بجوشد حدود 2-3 دقیقه اگر موزها نرم تر و رسیده تر بودند کمتر بجوشانید؛ یعنی به محض جوشیدن شعله را خاموش کنید؛ اما اگر موزها سفت بودند می توانید به مدت 5 دقیقه بجوشانید؛ موزها نباید له و نرم شوند. در پایان زعفران دمکرده و گلاب را اضافه کنید و خیلی با احتیاط هم بزنید و شعله ی زیر آن را خاموش کنید.
زمانی که مربای شما خنک شد خلال های پسته و بادام و گردو را اضافه کنید و اجازه بدهید مربا خوب سرد شود. سپس داخل ظرف دردار تمیزی بریزید و در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید.
ماندگاری مربای موز مانند دیگر مرباها نیست و باید زودتر مصرف شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد