
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،کوکی کشمش و گردو نوعی کوکی ایتالیایی است که به آن بیسکوتی هم گفته میشود. خمیر این کوکی به سادگی و در عرض ۱۰ دقیقه آماده میشود. پس از آن این خمیر باید دو بار در فر پخته شود. در مجموع تهیه کوکی کشمش و گردو حدود ۱ ساعت وقت میگیرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
آرد | 1 و 3/4 پیمانه |
شکر | 3/4 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
تخم مرغ بزرگ | 2 عدد |
روغن مایع | 1/4 پیمانه |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
کشمش | 1/2 پیمانه |
گردوی خرد شده | 1/2 پیمانه |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
پاسداشت زبان فارسی در عصر شبکههای اجتماعی و تکنولوژیهای نوین در گفتوگو با عضو هیات علمی دانشگاه تهران
دکتر علیاکبر ولایتی، مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بینالملل در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکردهای جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم