شیر بادام برای افرادی که با لبنیات مشکل دارند بسیار مناسب است

طرز تهیه شیر بادام

شیر نارگیل هم یکی دیگر از گزینه های شماست. اما اگر طعم نارگیل را دوست ندارید یا شیر نارگیل در دسترستان نیست میتوانید به سادگی شیر بادام خانگی درست کنید.
کد خبر: ۱۲۷۸۶۶۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،چه گیاهخوار وگان باشید، چه حساسیت به لبنیات داشته باشید و چه کلا دنبال تنوع باشید شیر بادام یکی از بهترین جایگزین ها برای شیر حیوانی است. از مغزهای دیگر هم میشود شیر گرفت اما شیر بادام از همه معروف تر است و محبوبیت بیشتری دارد.

طرز تهیه شیر بادام

مواد لازم شیر بادام

بادام شیرین 1 لیوان
آب 4 لیوان
سانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه شیر بادام

  1. بادام های شیرین را داخل ظرف آبی بریزید و 8 ساعت خیس دهید.
  2. بعد از این مدت پوست بادام باید به راحتی با دست جدا شود. ( برای اطمینان میتوانید پیش از خیساندن بادام ها را 1 دقیقه داخل آب جوش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید تا پوست بادام ها به راحتی جدا شود. سپس آنها را خیس کنید)
  3. پس از 8 ساعت بادام ها را آبکشی کنید و داخل میکسر بریزید و 4 لیوان آب سرد را اضافه کنید (بهتر است از آب معدنی یا آب جوشیده استفاده کنید). بادام ها را بزنید تا زمانی که کف در بالای آن مشاهده شود. در این مرحله در صورت تمایل اسانس وانیل و عسل را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر بزنید.
  4. روی ظرفی را با تنظیف بپوشانید (تنظیف یا پارچه توری را چند تا بزنید). به آرامی مخلوط را از این صافی پارچه ای عبور دهید تا شیر بادام در داخل ظرف جمع شود (از تفاله های بادام میتوانید برای تهیه حریره، کیک، دسر و … استفاده کنید).
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها