اجرای طرح فروش ویژه خودرو، هر ۲ هفته یک‌بار تا پایان امسال

مدیرکل صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: طرح فروش ویژه خودروسازان هر ۲ هفته یک بار تا پایان امسال برگزار می‌شود که در آن در مجموع حدود ۱۵۲ هزار خودرو واگذار شده و ۱۰‌درصد قیمت رسمی خودرو هنگام ثبت‌نام دریافت خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۷۶۳۰۶
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، «سهیل معمارباشی» درباره جزییات طرح‌های فروش ویژه خودروسازان، افزود: افزایش فروش فوق‌العاده یکی از برنامه‌ها برای کمک به تثبیت آرامش در بازار خودرو است که به همین منظور با دستور سرپرست وزارت صنعت و تصویب کمیته خودرو مقرر شد عرضه خودروها در قالب فروش فوق‌العاده افزایش یابد.
 
وی، یکی از شروط واگذاری خودرو در این طرح‌ها را پرداخت ۱۰‌درصد قیمت رسمی خودرو در هنگام ثبت‌نام برشمرد و خاطرنشان‌کرد: این شرط برای اطمینان از خرید خودرو توسط متقاضی و مدیریت تقاضا منعقد شده است.
 
مدیرکل صنایع حمل و نقل وزارت صنعت ادامه‌داد: این مبلغ در هنگام ثبت‌نام به حساب واسطی که توسط شرکت‌های خودروساز اعلام می‌شود، باید واریز شود.
 
معمارباشی، درخصوص تجدیدنظر در شرط نداشتن پلاک فعال خانوار برای ثبت‌نام خودرو نیز گفت:‌ این محدودیت در آخرین جلسه کمیته خودرو به سبب مشکلاتی که برای برخی از متقاضیان ایجاد کرده بود، برداشته شد و اکنون فقط شخص متقاضی نباید پلاک فعال داشته باشد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها