
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، امیر پیروزیان بر مصرف روزانه ۳ واحد از گروه سبزیها به جز سبزیهای نشاستهای و حداقل ۲ واحد میوه تاکید کرد و گفت: توصیه میشود که مردم روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه، مصرف هویج و کدو هلوایی و پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
وی بر اجتناب از مصرف سوسیس، کالباس، سایر فستفودها و غذاهای چرب و سنگین و خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکانهای نامطمئن اشاره کرد و افزود: منابع پروتئین مانند حبوبات یا تخم مرغ باید در غذای روزانه مصرف شود و از مصرف غذاهای نیم پز مانند تخم مرغ عسلی باید خودداری شود.
عضو کمیته بیمه سلامت ایران بیان کرد: دریافت ناکافی مواد غذایی و کمبود ویتامینهایی مانند ویتامین C، E و D احتمال ابتلاء به بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای ویروسی را افزایش میدهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: