آتش بازی مهدی در آئول آره نا

استیونس هم مانند توماس دال تلاش بسیاری کرد تا «مهدی»، این بازیکن ایرانی و محبوب شهر هامبورگ را به سکوها تبعید کند؛ اما باز هم کادر فنی ، بازنده این جنگ نابرابر بود.
کد خبر: ۱۲۵۸۰۸

بلافاصله پس از اخراج دال و روی کارآمدن استیونس ، مهدی مهدوی کیا به سوی سکوها هدایت شد تا به صورت غیرمستقیم او را دلیل تمام بدبختی های هامبورگ معرفی کنند؛ اما شکست مقابل هرتابرلین نشان داد تصمیم کادر فنی صددرصد غلط بوده است.
شنبه در روزی که 57هزار تماشاگر به آئول آره نا آمده بودند، استیونس در بازی با دورتموند رده نهمی ، از دقیقه اول به مهدی میدان داد تا او با پاس گل اول (به فان درفارت در دقیقه 11) تقدیم یک پنالتی به هامبورگ و زدن گل سوم (در دقیقه 90) بهترین بازیکن میدان لقب بگیرد و تماشاگران باز هم با صدا زدن مهدی ، علاقه خود به او را نشان دهند.
کیکر در پایان هفته به او نمره عالی یک داد.
هامبورگ قعرنشین با 3امتیاز این دیدار خانگی 18امتیازی شد تا نسبت به بقا در بوندس لیگا امیدوار شود.
هواداران خونگرم هامبورگ از دو جهت خوشحال بودند: نخست آن که این اولین برد خانگی تیم آنها بود و دوم آن که آنها توانسته بودند پس از 10فصل دورتموند را شکست دهند.
استیونس پس از بازی به سایت باشگاه گفت: این دو مورد به اندازه کافی برای ما شادی آور هست.
او ادامه داد: این برد برای ما حیاتی بود. ما حالا دیگر آن تیم از پیش باخته نیستیم و با انگیزه فراوانی برای ماندن می جنگیم و این برای حریفان ما خطرناک است.
سرمربی هامبورگ در این گفتگو هیچ اشاره ای به نقش موثر مهدوی کیا نکرد؛ اما یورگن روبر، سرمربی دورتموند که پیش از این مربیگری وولفسبورگ و هرتابرلین را به عهده داشت ، وظیفه استیونس را بخوبی انجام داد.
او پس از آن که به غیبت بازیکنان کلیدی تیم خود از جمله وورنز، سباستین کهل و اسمولارک (به دلیل مصدومیت) اشاره کرد و آن را دلیل عمده قبول چنین شکست سنگینی دانست ، به بازیکنان تاثیرگذار حریف اشاره کرد و گفت: هامبورگ از بازیکنانی سود می برد که انگیزه فراوانی برای شکست ما داشتند و سرآمد آنها مهدوی کیا بود که با یک پاس گل و یک گل ، کمک زیادی به برتری تیم خود کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها