در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مواد اولیه برای 4 نفر
اسفناج خرد شده: 200 گرم
سیبزمینی متوسط: 2 عدد
پیاز متوسط: یک عدد
رب انار یا رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: به میزان لازم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
ادویه مورد نظر: به میزان لازم
بیشتر بخوانید : طرز تهیه رب انار
طرز تهیه
سیبزمینیها را آبپز کرده و بعد از این که کمی خنک شد پوست آنها را کنده، خرد کرده و کنار میگذاریم. اسفناج را شسته، کمی خرد کرده و در قابلمه ریخته و بخارپز میکنیم. روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم و وقتی کمی داغ شد پیاز را پوست کنده، خرد کرده و در روغن کمی تفت میدهیم سپس سیبزمینی خرد شده و اسفناج را به پیازداغ اضافه و مخلوط کرده و مواد را تفت میدهیم. در این مرحله نمک، زردچوبه و ادویه مورد نظر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم تا مواد مزهدار شود سپس رب انار یا رب گوجه فرنگی را با کمی آب رقیق کرده و به خوراک اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته و چند دقیقه روی حرارت کم میگذاریم تا خوراک جا بیفتد. در نهایت خوراک را در ظرف مناسبی ریخته و با ترشی فصل و نان تازه سرو میکنیم.
نکات آشپزی
برای پخت این خوراک خوشمزه میتوانید از مواد در دسترس مانند انواع کلم (بروکلی یا گل کلم) نیز استفاده کنید و در صورت تمایل و برای مقویتر شدن آن میتوانید تخممرغ هم به آن اضافه کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم