یک‌کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی با بیان این‌که حرارت دیدن کربوهیدرات به ایجاد ترکیب آکریلامید منجر می‌شود، گفت: این ترکیب بسیار خطرناک و سرطان‌زاست.
کد خبر: ۱۲۳۷۶۷۷

زهرا احدی به ایسنا گفت: خوردن نان برشته و نیم سوخته، ته دیگ، چیپس و غذاهای سرخ کردنی به دلیل ایجاد ترکیب آکریلامید سرطانزاست.
احدی افزود: دود سیگار، قهوه حرارت دیده و برشته شده، بیسکویت‌ها، سوسیس و غلاتی که بالای ۱۲۰ درجه حرارت می‌بینند نیز حاوی آکریلامید هستند. وی تصریح کرد: توصیه می‌شود مراقب حرارت دیدن بیش از حد کربوهیدرات‌ها باشیم و از خوردن موادغذایی ذکر شده مانند نان نیم‌سوخته، چیپس وسایر منابع آکریلامید پرهیز کنیم.
وی در توضیح ترکیب شیمیایی آکریلامید گفت: آکریلامید یک ترکیب اسیدی و مضر است که فرمول آن C3H5NO است و بر اثر حرارت دیدن کربوهیدرات‌ها با دمای بالا ایجاد می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها