«ریدیک» به مریخ برمی‌گردد

وین دیزل این روزها بسیار خوشحال به نظر می‌رسد. او که هم‌اکنون جلوی دوربین نهمین قسمت «سریع و آتشی» قرار دارد، خبر از آماده شدن فیلمنامه چهارمین قسمت «ریدیک» می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۲۲۳۲۱

بازیگر رزمی کار گونه اکشن، در توییتر خبر فوق را منتشر کرد و عکسی از جلد فیلمنامه نوشته‌شده هم ضمیمه آن کرد! به این ترتیب، به‌زودی کار تولید ریدیک‌4 هم آغاز می‌شود. اما هنوز زمانی برای شروع کار فیلمبرداری آن تعیین نشده است.
قسمت تازه با نام «ریدیک 4: فیورا» جلوی دوربین می‌رود. هنوز اطلاعی از داستان این قسمت نیست. اما مشخص است که دیزل یک بار دیگر در قالب شخصیت ریدیک جنایتکار ظاهر می‌شود. او فضانوردی تنهاست که در کره مریخ رها شده و باید با زامبی‌ها و دیگر موجودات بیگانه فضایی مبارزه و مقابله کند. کسانی که تماشاچی این مجموعه فیلم بوده‌اند، می‌دانند فیورا ضد قهرمان ماجراهاست که در مریخ خانه کرده است.
دیزل در رابطه با قسمت تازه ریدیک گفته که داستانی اصیل و جذاب دارد و دوستداران این مجموعه اکشن دلهره‌آور را راضی خواهد کرد. تا به حال، سه قسمت از این فیلم ساخته شده که آخرین آنها سال 2013 روی پرده سینماها رفت./ امپایر آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها