کان: با این وضعیت به جایی نمی رسیم

اولیور کان می گوید ، اگر بایرن مونیخ می خواهد به مراحل نهایی مسابقات امسال فوتبال جام قهرمانان باشگاه های اروپا برسد ، باید بسیار قاطع تر و سریع تر و پرقدرت تر از همیشه ظاهر شود.
کد خبر: ۱۲۱۷۷۸

دروازه بان و کاپیتان نامدار بایرن که 37 ساله شده و اخیرا طی تساوی یک یک این تیم با اینترمیلان در این پیکارها صدمین مسابقه خود را هم در جام قهرمانان پشت سر گذاشت ، می گوید گلی که تیم باواریایی در وقت تلف شده آن دیدار خورد ، نشان می دهد که برخی سهل انگاری های تاسف برانگیز در جمع یارانش وجود دارد و استمرار این وضعیت باعث ناکامی تیم فلیکس ماگات در مراحل بعدی جام خواهد شد.
به رغم توقف در سد اینتر و عوض کردن برتری صفر یک با تساوی یک یک در لحظات پایانی (و در سایه گلی که پاتریک ویه رای فرانسوی به سود اینتر زد) ، بایرن باز هم در مقام سرگروه به مرحله بعدی جام صعود کرده است ، اما کان این را نشانه قدرت تیمش نمی داند و معتقد است این تیم کاستی های زیادی دارد و باید فکری به حال آن کرد.
کان که تیمش در پایان نیم فصل اول بوندس لیگا هم زیر سایه رقبایی چون وردربرمن و شالکه جای گرفته است ، اظهار می کند: «برخی کارهای ما طی مسابقات تاسف آور و نشانه بارز بی توجهی ماست. در دیدار با اینتر در واپسین ثانیه ها ضربه آزادی نصیب ما شد و سباستین دایسلر ، باید آن را می زد ؛ اما او بسرعت توپ را زد و توپ از دست ما خارج شد و به اینتری ها رسید و آنان بلافاصله توپ را به آن سوی میدان آوردند و همان توپ در نهایت گل شد و کار را به تساوی کشاند.
اگر دایسلر قدری پختگی و بینش بیشتر و بهتری داشت ، یا قبل از زدن ضربه اش وقت فزون تری را به هدر می داد و یا توپ را محکم به روی سکوها می فرستاد ، تا وقت کشته و تمام شود ، اما چنین نکرد و حاصل آن را دیدیم».

هشدارهای بی نتیجه

کان که پس از پایان جام جهانی 2006 با بازی در سطح ملی خداحافظی کرد ، می افزاید: «بارها به یارانم هشدار داده ام که خیلی حرفه ای به مسائل بیندیشند و قصور نداشته باشند و در تمام لحظات بر کار خود تمرکز کنند. در این سطح از فوتبال دنیا باید بسیار باهوش و قوی و مستمر کار کنید ، در غیر این صورت نتیجه نخواهید گرفت. این را من براساس تجربه طولانی ای که دارم ، می گویم. اگر هر روش و روالی بجز این را در پیش بگیریم ، قطعا در مرحله حذفی ناکام و حاشیه نشین خواهیم بود.
در چنین سطحی باید تا آخرین ثانیه بجنگید و هرگز متوقف نشوید و اصلا قانع نشوید و اینها از ملزومات فوتبال حرفه ای است. باید هر چه زودتر این مسائل را یاد بگیریم و اجرا کنیم ؛ زیرا تا شروع مرحله حذفی بیشتر از 2 ماه نمانده است و در آن مرحله مجالی برای اشتباه در کمترین حد خواهد بود و هیچ فرصتی برای خطا نخواهید داشت. مطمئن باشید در صورت تقویت نشدن وضعیت فعلی ، در مراحل یک هشتم یا حداکثر یک چهارم نهایی ، حاشیه نشین خواهیم شد و تردیدی هم در این خصوص وجود ندارد ؛ زیرا حریفان ما در آن مراحل بسیار سخت تر و دشوارتر و قوی تر از گذشته و مراحل قبلی خواهند بود».
بایرن با 3 برد و 3 تساوی و 10 گل زده و 3 گل خورده به حضور خود در گروه دوم جام قهرمانان پایان بخشید و بر پایه آن راهی مرحله حذفی شد و این نمی تواند کارنامه ای ضعیف باشد ، بخصوص که اینتر در پشت سر این تیم دوم شد و دو امتیاز کمتر از یاران کان به دست آورد و اگر بایرن هیچ شکستی را متحمل نشد ، در کارنامه اینتر دو باخت به ثبت رسید. اما حقیقت آن است که بایرن امسال در لیگ داخلی هم قدرت نمایی نکرده و قبول 4 شکست در نیم فصل و زندگی آشکار زیر سایه وردربرمن نیز نشانگر این است که بایرن در سومین سال کار زیر نظر ماگات طراوت و شادابی گذشته را ندارد و اگر برمن در پایان فصل قهرمان شود و افتخار سال 2004 خود را تکرار کند ، آنگاه بایرن مجبور خواهد شد بار دیگر خود را تجدید سازمان بدهد و همان کاری را صورت دهد که دو سال و نیم پیش با برکناری اوتمار هیتزفیلد و سپردن کار به دست ماگات صورت داد و در آن زمان این باور درست یا غلط وجود داشت که مربی سوئیسی تبار سابق بوروسیا دورتموند به اندازه کافی برای تیمش نکات و درسهای تازه در بر ندارد و رفتنش و آمدن یک مربی تازه به نفع این باشگاه خواهد بود.

تعطیلی مضر

با احتساب پایان نیم فصل اول مسابقات لیگ و تعطیلی 50 روزه در آلمان ، بایرن مونیخ هم مثل دیگر تیمهای حاضر در بوندس لیگا این بخت را دارد که ضعفهایش را بشناسد و در رفع آن بکوشد ، هر چند همین تعطیلی و نبود مسابقات رسمی طی مدت مذکور نیز به خودی خود یک عیب آشکار است و از کارایی های بایرن خواهد کاست و باعث می شود این تیم نتواند برآورد صحیحی از مسائل و روش کارش داشته باشد.
به هر حال این تیمی است که به رغم مشکلات فوق و اظهارات صحیح کان با مهره هایی چون فان بوتین ، لام ، شواین اشتایگر ، پیزارو ، ماکای ، شول ، لوسیو و سالی حمیدزیچ می تواند بدون ناامیدی مطلق به میدان برود و اگر هم براساس وقایع و اخبار ماههای اخیر اوون هارگریوز را از دست بدهد و وی را به منچستر یونایتد بسپرد ، باز هم صاحب برخی امتیازات و توانایی های ویژه و حتی امیدواری های بارز خواهد بود.

مترجم: وصال روحانی
منبع: Soccernet
11 دسامبر


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها