در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جامجم، زهرا عبداللهی افزود: میزان توصیه شده مصرف نمک روزانه برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا و بیماریهای قلبی و عروقی، کمتر از سه گرم معادل نصف قاشق مرباخوری در طول روز است. البته در پیشگیری از پرفشاری خون، حتما باید به نمک پنهان یا سدیم موجود در موادغذایی مانند فستفودها، سسها، شور و ترشیها، تنقلات مانند چیپس، پفک و آجیل توجه کرد و مصرف زیاد این خوراکیها میتواند زمینه بروز فشار خون بالا را فراهم کند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از مصرف روزانه حداقل پنج واحد میوه و سبزیجات به عنوان یکی از عوامل موثر در پیشگیری از فشار خون بالا یاد کرد و گفت: در طول روز با مصرف حداقل دو عدد میوه و سه واحد سبزی، صیفی و سالاد در وعدههای صبحانه، ناهار و شام میتوان از ابتلا به فشار خون بالا پیشگیری کرد چون میوه و سبزیجات حاوی پتاسیم و منیزیم هستند.
عبداللهی ضمن تاکید بر اهمیت محدود کردن مصرف فست فودها در پیشگیری از پرفشاری خون عنوان کرد: انواع ساندویچ، پیتزا، سوسیس و کالباس، حاوی مقدار زیادی نمک و چربی هستند، بنابراین مصرف بیرویه فستفودها میتواند خطر ابتلا به فشارخون بالا را افزایش دهد.
وی بیان کرد: مصرف ناکافی شیر و لبنیات به عنوان یک عامل خطر میتواند در بروز فشار خون بالا تاثیرگذار باشد چون شیر و لبنیات حاوی و منبع عمده کلسیم هستند و در مواردی که کمبود دریافت کلسیم ایجاد میشود، خطر ابتلا به پرفشاری خون بالا میرود چون در تحقیقات مختلف ثابت شده مصرف کلسیم در بروز فشارخون بالا نقش دارد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد