بعد از سه سال تلاش و فروش همبرگرهای گیاهی، محققان برای اولین بار موفق به تولید سوسیس‌های گیاهی شده‌اند.
کد خبر: ۱۲۰۷۴۶۲

به گزارش فارس، پژوهشگران آمریکایی می‌گویند سوسیس گیاهی یادشده خواص غذایی ارزشمندی دارد و می‌توان آن را همراه مواد غذایی دیگری مورد استفاده قرار داد. ترکیبات این سوسیس گیاهی تنها به میزان اندکی با همبرگر گیاهی تفاوت دارد. بخش اصلی این سوسیس را هام یا heme تشکیل می‌دهد که نوعی لگمگلووبین با خواص مشابه سویاست. البته پروتئین سیب زمینی که در همبرگر گیاهی وجود دارد از این سوسیس حذف شده است. دیوید لیپمن، یکی از افرادی که در تولید این نوع سوسیس گیاهی مشارکت داشته، می‌گوید: این سوسیس از نظر طعم و مزه تفاوت چندانی با سوسیس‌های عادی ندارد و ترکیبات آن تا حد زیادی مشابه سوسیس معمولی است.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
یک عارف انقلابی

گفت‌وگوی جام‌جم با علی سرلک درباره ویژگی‌ های شخصیتی آیت‌ا... فاطمی‌ نیا

یک عارف انقلابی

نیازمندی ها