
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
به گزارش فارس، پژوهشگران آمریکایی میگویند سوسیس گیاهی یادشده خواص غذایی ارزشمندی دارد و میتوان آن را همراه مواد غذایی دیگری مورد استفاده قرار داد. ترکیبات این سوسیس گیاهی تنها به میزان اندکی با همبرگر گیاهی تفاوت دارد. بخش اصلی این سوسیس را هام یا heme تشکیل میدهد که نوعی لگمگلووبین با خواص مشابه سویاست. البته پروتئین سیب زمینی که در همبرگر گیاهی وجود دارد از این سوسیس حذف شده است. دیوید لیپمن، یکی از افرادی که در تولید این نوع سوسیس گیاهی مشارکت داشته، میگوید: این سوسیس از نظر طعم و مزه تفاوت چندانی با سوسیسهای عادی ندارد و ترکیبات آن تا حد زیادی مشابه سوسیس معمولی است.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد موتمن، نویسنده و کارگردان از روزهای دفاعمقدس
پروفسور زوران میلوشویچ، استاددانشگاه صربستان در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با محمد حاتمی، کارگردان و بازیگر نمایش «شبیه خون»
گفتوگو با سیدرضا صدرالحسینی