پیدا کردن طعمه

سه دوست که در مهمانی شبانه نقشه دزدی از صرافی‌ها را طراحی و اجرا کرده بودند، هنگام شکار چهارمین طعمه خود دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۲۰۶۳۳۹

به گزارش خبرنگار جنایی جام‌جم، اوایل اسفند سال گذشته کارمند یک صرافی با حضوردر شعبه نهم بازپرسی دادسرای جنایی تهران از سه مرد به اتهام آدمربایی و سرقت کیف پر از سکه‌اش شکایت کرد .
پس از این شکایت با دستور بازپرس سهرابی، تحقیقات ماموران اداره پنجم پلیس آگاهی تهران برای شناسایی و دستگیری سارقان آغاز شد .
شاکی به افسر تحقیق گفت: مردی خودش را تاجر معرفی کرد و به بهانه این‌که می‌خواهد از ایران برود چند بار به صرافی‌ام آمد و دلار خرید. یک روز به صرافی آمد و ده هزار دلار خواست و سه میلیون تومان بیعانه داد. ترسیدم سرم کلاه برود، به همین خاطر به جای دلارها هشت سکه طلا بردم. قرار ملاقات در شمال تهران بود. وقتی سوار خودروی پژو‌اش شدم، دو مرد جوان که چاقو و چوب به دست داشتند سمتمان آمدند. مرا به مرگ تهدید کردند و کتکم زدند. آنها می‌گفتند که من مزاحم خواهرشان شده‌ام و بعد از چند روز تعقیب مرا یافته‌اند و می‌خواهند تنبیهم کنند که دیگر مزاحم خواهرشان نشوم. آنها کیف سکه‌ها را دزدیدند و مرا از خودرو بیرون انداختند. بعد از رفتن آنها تازه متوجه همدستی خریدار دلار با سارقان شدم.
پلیس در جست‌وجوی سارقان بود تا این‌که چند هفته بعد، دو مرد که کارمندان دو صرافی بودند با حضور در پلیس آگاهی از سه سارق شکایت کردند. با تحقیق از آنها معلوم شد این دو نفر هم مثل شاکی نخست مورد سرقت قرار گرفته‌اند. سارقان از هر کدام ده هزار دلار سرقت کرده بودند. ماموران که احتمال می‌دادند سارقان سراغ صرافی‌های دیگر هم بروند مشخصات و عکس‌های آنها را در اختیار مدیران صرافی‌ها قرار داده و از آنها خواستند اگر دزدان به مغازه شان آمدند به پلیس خبر دهند. سه روز پیش، مرد صرافی باپلیس تماس گرفت و خبر از حضور یکی از سارقان در صرافی‌اش داد. ماموران برای دستگیری سارق به آنجا رفتند که متهم با شک کردن به مرد صراف از مغازه فرار کرد. ماموران او را تعقیب کرده و دستگیرش کردند. متهم در بازجویی پلیسی منکر جرایم شد اما در مواجهه حضوری با شاکیان گفت: با همدستانم در یک مهمانی شبانه آشنا شده و نقشه سرقت از صرافی‌ها را طراحی کردیم. ابتدا اعتماد صراف‌ها را جلب کرده و بعد از آنها سرقت می‌کردیم.
با اعتراف متهم، همدستانش هم دستگیر شده و به جرایم خود اعتراف کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها