
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا ، محسن حیدری اظهار داشت: وزش باد که از دیروز در منطقه سیستان شروع شده است صبح امروز شدت گرفت و بیشینه سرعت آن در زابل به بیش از 82 کیلومتر بر ساعت رسید.
وی با بیان اینکه الگوی بادهای 120 روزه سیستان آغاز شده است، افزود: گرد و خاک ناشی از این باد شدید دید افقی در ایستگاه فرودگاهی زابل را به هزار و 500 متر کاهش داد.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین بر اثر باد شدید و گرد و خاک دید افقی در زهک نیز به 800 متر کاهش پیدا کرد.
وی خاطر نشان کرد: براساس مدل های هواشناسی و نقش های پیش یابی وزش باد تا پنجشنبه در منطقه سیستان ادامه دارد و در برخی نقاط خیزش گرد و خاک و کاهش دید پیش بینی می شود.
ورش بادهای 120 روزه یکی از ویژگی های اقلیمی شمال سیستان و بلوچستان است که هر سال از اواخر اردیبهشت ماه آغاز می شود و تا اواسط شهریور ماه ادامه می یابد اما در چند سال اخیر بازه زمانی این بادها افزایش یافته است به طوری که گاهی تا 160 روز از سال را نیز در برمی گیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: