اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛

به گزارش جام جم آنلاین، مسعود کرباسیان در گفتگو با تسنیم اظهار داشت: این امکان وجود دارد که شرکت های متقاضی تجارت با ایران، در زمینه توسعه صنعت نفت نیز سرمایه گذاری کنند.
وی افزود: شرکت های خارجی می توانند در تجارت با ایران، در صورت تمایل، به ازای کالاهایی که به ایران می فروشند و هر نوع تجارتی که با کشور دارند، متقاضی خرید نفت خام شده و نفت خام تحویل بگیرند.
معاون وزیر نفت تصریح کرد: همچنین شرکت های خارجی می توانند در طرح های توسعه ای صنعت نفت کشور سرمایه گذاری کرده و بخشی از نفتی را که تولید می کنند، به ازای بازگشت هزینه های سرمایه گذاری و سود این سرمایه گذاری، با خود ببرند.
کرباسیان در پاسخ به اینکه آیا این روش، روش مشارکت در تولید است؟، گفت: خیر، مشارکت در تولید نیست، بلکه بر اساس مدل قراردادهای IPC می توان این مدل را اجرایی کرد و به جای پول نقد، فروش نفت به این شرکت ها انجام شود.
{$convert_old_media}
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: