قدم زدن روی آب به سبک ژاپنی

یک شرکت ژاپنی نوعی وسیله نقلیه آبی انفرادی تولید کرده که با برق کار می‌کند و به افراد امکان می‌دهد به‌راحتی و با حفظ تعادل روی سطح دریاها حرکت کنند.
کد خبر: ۱۲۰۳۸۱۸

به گزارش مهر، این دستگاه که ویبو نام دارد توسط شرکت یانمار تولید شده و قرار است سال آینده به بازار بیاید. قیمت این محصول هنوز مشخص نشده است. این دستگاه شبیه به یک صفحه چرخان ضخیم است که فرد روی آن ایستاده و روی سطح آب دریا حرکت می‌کند. فرد برای تغییر جهت حرکت تنها کافی است سنگینی خود را روی سمت راست یا چپ بدن بیندازد. حسگرهای
نصب شده روی این دستگاه این تغییر وضعیت را درک کرده و مسیر حرکت را به سمت راست یا چپ تغییر می‌دهند. با هرگونه تغییر در این وضعیت شتاب و جهتگیری ویبو هم تغییر می‌کند و با مستقیم ایستادن فرد حرکت متوقف می‌شود. استفاده از ویبو تنها در صورت آرام بودن دریا و غیر مواج بودن آن ممکن است. محصول یادشده در دو مدل با قطرهای ۱۴۰ و ۱۵۰سانتی‌متر عرضه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها