حق با شماست

کد خبر: ۱۲۰۱۲۸۴

# جریمه - اشتباه
کرد از تهران:
روز چهارشنبه مورخ 21 فروردین یکباره پیامکی با عنوان جریمه توسط دوربین پلیس راهنمایی و رانندگی برای اینجانب ارسال شد، این درحالی است که در همان تاریخ خودروی بنده در پارکینگ منزل بود و دوربین موجود در پارکینگ گواه این ادعاست. تکلیف این قبض جریمه چیست؟

# مستمری - ناچیز
یک شهروند:
ماهی یک میلیون تومان از تامین اجتماعی مستمری دریافت می‌کنم و با توجه به وضعیت جسمانی‌ام توانایی کار ندارم، با این مبلغ چگونه امرار معاش کنم؟

# شهرکرد -آب
قربانی از شهرکرد:
با جاری شدن آب در زاینده‌رود و آزادسازی آب سدهای بالادست، فشار آب در شهرکرد بسیار افت داشته است.

# دولت - ناقض
طاهری از تهران:
دولت در حرف با همه قوا در کنار مردم و حقوق بگیران است، ولی در عمل حامی خودروسازان و گرانفروشان و...
# صادرات- آسیب
ارجمند از زنجان:
صادرات بی‌رویه موادغذایی بر چه اساسی صورت می‌گیرد؟ با سیاست نادرست دولت زندگی برای مردم سخت شده است. چرا مسؤولان پاسخگوی این مشکلات نیستند؟

جوابیه

در پی درج پیامی در 16 اسفند 1397 با عنوان «جاده بدون آسفالت و روشنایی» مشاور ریاست و روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای وزارت راه و شهرسازی با ارسال نمابری اعلام کرد: محور قزوین ـ بهرام‌آباد به طول 65 کیلومتر، 12 کیلومتر از مسیر حدفاصل پل بهرام‌آباد تا روستای فلار در سال 94 روکش آسفالت مجدد شده. در بازه زمانی سال 95 و 96 در اغلب پیچ‌های موجود در محور حفاظ کناری از نوع گاردیل و به میزان هشت کیلومتر نصب شده است، همچنین در سال جدید 35 کیلومتر خط‌کشی با فام زرد با شیار لرزنده طولی اجرا شده. با عنایت به قوانین، اجرای روشنایی طولی در راه‌ها در زمره الزامات ایمنی قرار نداشته و این محور با توجه به مشخصات مهندسی و تعداد تردد نیازمند اجرای روشنایی طولی نیست.

info@jamejamonline.ir

روابط عمومی : ٢٢٢٦٢١٤٢

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها