مطالعه جدیدی نشان می‌دهد رژیم غذایی سرشار از گوشت علاوه بر ارتباط با بیماری‌هایی نظیر سرطان، آسیب به سلامت قلب و افزایش کلسترول و فشار خون با افزایش ریسک بیماری کبدی هم مرتبط است.
کد خبر: ۱۱۹۹۴۵۲

محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری‌شده ممکن است خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش دهد. افرادی که گوشت قرمز زیاد مصرف می‌کنند عمدتا مردان جوان هستند و دارای شاخص توده بدنی بالاتر، مصرف کالری بیشتر و الگوی متابولیکی بدتری هستند. همچنین افرادی که مقادیر زیاد گوشت قرمز با شیوه پخت نامناسب از جمله سرخ شده یا کباب شده مصرف می‌کنند، دارای میزان بالا HCA (آمین‌های هتروسایکلیک) هستند و از این‌رو بیشتر در معرض ابتلا به مقاومت انسولین قرار دارند.
سبک زندگی ناسالم غربی نقش اساسی در ابتلا و پیشرفت بیماری کبد چرب دارد./ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها