سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
مثلا به جای خوردن چیپس و نوشیدنیهای شیرین، آدامس بجوم یا سبزیجات کبابی مثل بروکلی، کلم، کدو و لوبیا بخورم. حالا سوال اینجاست چرا برخی افراد رژیم میگیرند و بعد از رسیدن به تناسب اندام دوباره با پرخوری چاق میشوند؟ بد نیست بدانید براساس بررسیها تقریبا همه افراد چه لاغر، چه متناسب و چه چاق در دو گروه قرار میگیرند: آنها که آگاهانه مقدار غذای خود را محدود میکنند و گروهی که به محدود کردن فکر هم نمیکنند. در مورد گروه دوم باید گفت این افراد به رژیم غذایی به صورت دورهای نگاه میکنند و بعد از اینکه به وزن ایدهآل خود رسیدند، برنامه رژیم تعطیل میشود. این افراد به روان درمانی نیاز دارند تا بتوانند از یک برنامه همیشگی پیروی کنند و دچار اضافهوزن نشوند.
قطعا در سال جدید باید مراقب باشم وزنی که کم کردهام برنگردد. والاس واتلز، متخصص مطرح تغذیه و رژیمدرمانی در یکی از کتابهایش که راجع به اصول غذا خوردن است نکته جالبی را بیان میکند.
او میگوید وقتی غذا میخوری دقت کن که ششدانگ حواست متوجه جویدن غذا باشد، حضور ذهن داشته باش و حس خوب غذا را تجربه کن، اجازه نده حواست پرت شود، از تمام حال و هوای جویدن غذا در ذهنت و قورتدادن آن لذت ببر. وقتی موقع خوردن حواسجمع باشی، طعم غذا بهشدت معرکه و قوی است اما وقتی حواست پرت شود، آن طعم تقریبا ناپدید میشود و با بیشتر خوردن دنبال طعم میگردی. در واقع اگر با حضور ذهن غذا بخوریم و تمام حواس خود را به تجربه لذت بخش خوردن معطوف کنیم، مغزمان فرصت پیدا میکند تا حس سیری را به بدن انتقال دهد و آتشبس خوردن اعلام کند و نتیجه این کار یعنی داشتن تناسب اندام.
پریسا اصولی
دانش و سلامت
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد