از دختران انتقام می‌گرفتم

پژمان، متهمی است که در آخرین طرح پلیس دستگیر شد. شکایت دو زن از او به اتهام سرقت باعث شد، تحت تعقیب قرار بگیرد. می‌گوید: من مقصر نیستم و به کسی پیشنهاد دوستی نمی‌دادم. آنها وقتی عکس‌های مرا در اینستاگرام می‌دیدند و متوجه وضع مالی خوب من می‌شدند، درخواست دوستی می‌دادند و اعتماد می‌کردند.
کد خبر: ۱۱۹۴۸۸۹

وقتی دختران در تور پژمان گرفتار می‌شدند، او نقشه‌اش را برای سرقت اجرا می‌کرد. مرد جوان در تشریح نقشه‌اش به جام‌جم گفت: با اولین دختر در خیابان قرار گذاشتم و با آبمیوه او را بیهوش کردم و اثر انگشتش را زیر قولنامه‌ای که از قبل آماده کرده بودم، زدم. بعد او را به بیمارستان رسانده و با خودروی برلیانسش فرار کردم. دومین شاکی مرا به خانه‌اش دعوت کرد و همین نقشه را در آنجا اجرا کرده و خودرویش را دزدیدم.
متهم به سرقت ادامه داد: نیاز مالی به پول فروش خودروها نداشتم و بعد از دستگیری دو خودرو را تحویل پلیس دادم. در چهار شرکت همزمان کار می‌کنم و فوق لیسانس مدیریت دارم. انگیزه‌ام برای سرقت فقط انتقام بود. شش ماه قبل با دختری دوست شدم که به من خیانت کرد. بعد از این ماجرا برای انتقام از دختران خودرویشان را سرقت می‌کردم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها