مدیرعامل سابق شبکه‌ العالم:

مرضیه هاشمی؛ خاری در چشم آمریکایی‌هاست

مدیرعامل سابق شبکه‌ العالم گفت: خبرنگار مانند قاضی یک حریم دارد اگر دولت‌ها این حریم را شناختند و درست رفتار کردند مشکلی پیش نمی‌آید ولی وقتی این حریم را شکستند خیلی از مشکلات ایجاد می‌شود.
کد خبر: ۱۱۸۹۰۸۰
مرضیه هاشمی؛ خاری در چشم آمریکایی‌هاست

به گزارش جام جم آنلاین، حسن بهشتی‌پور افزود: اکنون دولت آمریکا پس از دستگیری خانم مرضیه هاشمی برای توجیه افکار عمومی به مشکل برخورده است.

اینکه با شاهد رفتارهای خلاف انسانی انجام شود، فقط از دولت آمریکا برمی‌آید و جالب اینجاست که هیچ توجیهی هم ندارند.

اتحاد عجیبی که در میان خبرنگاران با طیف‌ها و گروه‌های مختلف حتی غیرمسلمان در مورد خانم هاشمی انجام شد موجب رسوایی بیشتر ایالات‌متحده آمریکا گردید.

خانم هاشمی باید به تلویزیون دعوت شود تا واقعیت ماجرای ربوده شدن در آمریکا را به همه جهانیان توضیح دهد.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها