در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
وی افزود: مصرف نامطلوب و زیاد چربیها، نمک، قند و شکر، طبخ نامناسب غذا و استنشاق مکرر بخار روغن سوخته از عوامل تغذیهای است که احتمال بروز سرطان را افزایش میدهند.وی ادامه داد: مصرف زیاد انواع چربیها، روغنها و مواد غذایی چرب و سرخشده، شانس ابتلا به سرطانها بهویژه سرطان پروستات، کولون، ریه و سینه را افزایش میهد. اسیدهای چرب ترانس و اشباع خطرناکترین چربیها هستند، بنابراین توصیه میشود بیشترین چربی مصرفی روزانه از منابع چند غیر اشباعی و تک غیر اشباعی از جمله روغنهای گیاهی مایع، روغن زیتون، مغزها و ماهیها باشد./جامجم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم