۴ درصد کودکان ایرانی کوتاه‌قد هستند

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره شیوع کم‌خونی، کم‌وزنی و کوتاه‌قدی در کودکان ایرانی توضیح داد.
کد خبر: ۱۱۸۷۲۰۲

به گزارش مهر، زهرا عبداللهی‌ افزود: سه دهه پیش شیوع کوتاه‌قدی ناشی از سوء‌تغذیه در کودکان ۲۰ درصد بود و این میزان در مناطق محروم به ۵۰ درصد می‌رسید، اما براساس آخرین مطالعات انجام شده شیوع کوتاه‌قدی از میانگین ۲۰ درصد به ۴ درصد کاهش پیدا کرده و این به معنای رشد ۷۵ درصدی در کاهش شیوع کوتاه‌قدی کودکان است.
عبداللهی با بیان میزان شیوع کم‌وزنی در کودکان، عنوان کرد: میزان کم‌وزنی ناشی از سوء‌تغذیه در کودکان سه دهه پیش ۱۷ درصد بود که با مداخلات صورت گرفته در شبکه بهداشت و درمان و مراقبت‌های تغذیه‌ای برای کودکان به همراه مداخلات بین بخشی در کاهش سوءتغذیه توانستیم این میزان را به 8/3 درصد کاهش دهیم و این نشان از کاهش چشمگیر سوء‌تغذیه در کودکان است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ادامه داد: در مناطق محروم به دلیل این‌که فقر، بی‌سوادی و خشکسالی و تغییرات آب و هوایی وجود دارد شیوع سوء‌تغذیه از میانگین کشوری بیشتر است، اما با این حال سوء‌تغذیه ناشی از کم‌وزنی در مناطق محروم نیز نسبت به سه دهه پیش به میزان قابل‌توجهی کاهش پیدا کرده است.
وی به تشریح شیوع کم‌خونی در کودکان پرداخت و گفت: شیوع کم‌خونی در کودکان حدود ۴درصد است که در مناطق محروم به ۸درصد می‌رسد. البته ما کاهش چشمگیری در میزان شیوع کم‌خونی نسبت به ۳۰ سال پیش داریم و همه اینها نتیجه اقدامات بهداشتی و درمانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها