زهرا عبداللهی،‌ مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: افزودن ویتامین D به نان علاوه بر آهن و اسید‌فولیک در اولویت برنامه‌های وزارت بهداشت است و به‌زودی اجرایی می‌شود. وی در نشست بررسی غنی‌سازی آرد با ویتامین D افزود: اجرای برنامه ملی غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک دستاوردهای قابل توجهی داشته و سبب کاهش قابل ملاحظه کمبود آهن و کم‌خونی در کشور شده است./جام‌جم
کد خبر: ۱۱۸۶۲۹۲
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها