jamejamnashriyat
کد خبر: ۱۱۸۶۲۹۲   ۰۱ دی ۱۳۹۷  |  ۰۰:۰۱

زهرا عبداللهی،‌ مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: افزودن ویتامین D به نان علاوه بر آهن و اسید‌فولیک در اولویت برنامه‌های وزارت بهداشت است و به‌زودی اجرایی می‌شود. وی در نشست بررسی غنی‌سازی آرد با ویتامین D افزود: اجرای برنامه ملی غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک دستاوردهای قابل توجهی داشته و سبب کاهش قابل ملاحظه کمبود آهن و کم‌خونی در کشور شده است./جام‌جم

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
روزنامه بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها