کی‌روش تمدید می‌کند؟

کارلوس کی‌روش بعد از جام ملت‌ها می‌ماند یا می‌رود؟ این سوالی است که هنوز کسی جوابی برای آن ندارد. رسانه‌های کلمبیا در روزهای اخیر اخباری در این زمینه منتشر کرده اند مبنی بر این‌که کی‌روش بعد از جام ملت‌های امارات راهی کلمبیا می‌شود تا با این تیم قراردادی جدید امضا کند. کی‌روش تا این لحظه واکنش رسمی به این شایعات نداشته است.
کد خبر: ۱۱۸۴۶۵۴

حتی وقتی خبرنگار بی.بی.سی در محل تمرین ایران حاضر شد و از کارلوس در این باره سوال کرد، سرمربی تیم ملی ترجیح داد طفره برود و بگوید: «از مهرداد مسعودی بپرسید چون او ارتباطات خوبی دارد!» مسعودی این روزها از نظر کی‌روش دشمن شماره یک تیم‌ملی ایران است و کارلوس نام او را وسط کشید تا به راحتی جواب سوال اصلی را ندهد. واقعیت اینجاست که اگر رودروی کی‌روش بنشینید و تو چشمش نگاه کنید و این سوال را بار دیگر بپرسید، حتی اگر نخواهد جواب را به مسعودی ربط دهد، بی‌شک پاسخی به شما خواهد داد که در نهایت برایتان رضایت‌بخش نخواهد بود. کی‌روش این روزها فقط و فقط یک حرف دارد. وقتی از او پرسیدیم ماجرای کلمبیا چیست، پاسخ داد: «فعلا فقط و فقط به بازی یمن فکر می‌کنم.» دیداری که روز گذشته در ورزشگاه محمد بن زاید شهر ابوظبی برگزار شد. اگر حالا هم سراغ کی روش بروید و دوباره این سوال را مطرح کنید، او پاسخ خواهد داد: «فعلا فقط و فقط به بازی ویتنام فکر می‌کنم.» قطعا بعد از آن هم دوباره پاسخ کی روش مشابه همین خواهد بود.
سرمربی تیم‌ملی علاقه‌ای ندارد تمرکز را روی آینده بگذارد. او معتقد است زمان حال از هر زمان دیگری مهم‌تر است و تیم‌ملی باید تمرکز لازم را داشته باشد. تاج رئیس فدراسیون فوتبال هم این را تایید می‌کند. وقتی از او سوال می‌کنیم آیا قرار است کی‌روش بعد از جام‌ملت‌های امارات بماند یا ایران را ترک کند، مکثی می‌کند و جواب می‌دهد: «الان تمام فکر کی‌روش روی جام‌ملت‌هاست. او به هیچ چیز دیگری فکر نمی‌کند. در واقع نه او که ما هم به هیچ چیز دیگری فکر نمی‌کنیم. همه تمرکزمان روی جام‌ملت‌هاست چون معتقدیم اگر بخواهیم در این مسابقات موفق شویم، باید تمرکزمان روی این مسابقات باشد نه چیز دیگری.»
وقتی از تاج درباره پیشنهاد مکزیک به کی‌روش سوال می‌کنیم می‌گوید: «همانطور که گفتم اصلا بحث این چیزها نیست. الان هم زمانش نیست. کی‌روش می‌گوید فقط و فقط باید به جام‌ملت‌ها فکر کنیم و نباید تمرکزمان روی چیز دیگری باشد. ولی به هر حال او مربی خوبی است و واقعا ما حرف‌هایش را قبول داریم. کی‌روش خیلی در این مدت به فوتبال ما کمک کرده و باور نمی‌کنید چقدر خارجی‌ها از تیم‌ملی تعریف می‌کنند.»
اشاره تاج به همین تعریف‌های اخیر اینفانتینو، رئیس فیفا و بعد تایید شیخ سلمان، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها