چطور کتاب‌نخوان‌ها را به خواندن دعوت کنیم؟

کتاب‌بازها توصیه کنند!

حالا که هوا سردتر شده و خیلی‌هایمان ماندن در فضای گرم خانه و گوشه دنج اتاق را از هر چیز دیگری بیشتر ترجیح می‌دهیم، بهترین فرصت را در اختیار داریم تا از کتاب‌ها، این رفیقان همیشه ساکت اما پرحرف لذت ببریم و بخشی از اوقات فراغتمان را به خواندن در آرامش بگذرانیم.
کد خبر: ۱۱۷۸۷۳۵

بتازگی پایگاه اینترنتی گودریدز که یک شبکه اجتماعی مختص کتابخوانان است، در صفحات رسمی خود در توییتر و فیسبوک یک نظرسنجی برگزار کرده و از کاربران کتابخوانش پرسیده است برای دعوت کردن کتابنخوانها به خواندن و وسوسهشان برای ورق زدن کتابها و آن را در برنامه روزانه گنجاندن، چه راههایی پیشنهاد میکنند.

اینها شماری از اصلیترین پیشنهادهایی است که کاربران این وبسایت مطرح کردند. نکته قابل توجه این است که هر فرد غیرکتابخوانی سلیقه و ذائقه منحصر به خود را دارد و شما میتوانید بهترین پیشنهاد را با توجه به ذائقه فرد، برای او انتخاب کنید.

کتابی پیدا کنید که مناسبترین گزینه برای روحیات آن فرد باشد. شخصی که میخواهید به کتابخوانی دعوت کنید، بیشتر جذب چه چیزهایی میشود؟ این نکته بسیار مهمی است که بتوانید کسی را که اهل مطالعه نیست، به خواندن دعوت کنید؛ چراکه بسیاری از کتابنخوانها، خواندن را حوصلهسربر و مایه اتلاف وقت میدانند.

از آنها بپرسید چه مجموعههای تلویزیونی میبینند. بسیاری از مجموعههای تلویزیونی شاخصی که این روزها در سطح دنیا ساخته میشوند، اقتباس شده از کتابهای چند جلدی هستند. بنابراین اولین جلد کتاب را که شخصیتهای داستان در آن معرفی میشوند برایشان هدیه بگیرید. در گام بعدی، کتابی با ژانر و فضایی مشابه اما از نویسندهای دیگر بگیرید و به این ترتیب ادامه دهید.

کسی که هنوز علاقهای به کتاب خواندن ندارد، ممکن است کتابهای صوتی را جذابتر بیابد. اول از علایق شخص مورد نظر اطلاع پیدا کنید. (ممکن است موفق شوید ژانر موردعلاقه سینماییشان را بیابید) و بعد بر همین اساس یک کتاب صوتی با عنوانی مشابه پیدا کنید.

بهترین حالت این است عنوان کتاب چیزی باشد که انگار با خودشان سخن میگوید. مخاطبی که جذب عنوان یک کتاب بشود و با آن ارتباط برقرار کند، احتمالا تا آخرین صفحه میخکوب خواندن خواهد شد.

زهرا غفاری

روزنامهنگار

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها