مقطع حساس‌کنونی

چی شد که بیل گیتس، دوم شد

روزی بیل گیتس، مالک موسسه معظم مایکروسافت، که تا سال گذشته ثروتمندترین و نرم‌افزارترین مرد جهان بود، برای خوردن قهوه و تماشای مردم عادی به یک کافه رفت. پس از آن‌که حاضران در کافه با او سلفی گرفتند و مدیران کافه جاهای مختلف کافه را به او نشان دادند در نهایت او را زیر تابلوی کافه ایستاندند و در همه‌حال از او عکس و فیلم گرفتند و در پیج اینستاگرام‌شان در قالب عکس و استوری و لایو منتشر کردند، رضایت دادند و گذاشتند تا پشت میزی بنشیند.
کد خبر: ۱۱۶۹۸۷۱

بیل گیتس از آنجا که فردی روشنفکر بود، یک قهوه تلخ سفارش داد. گارسون برایش قهوه آورد. بیل گیتس قهوه را خورد و پس از دقایقی برخاست تا برود و مشغول اداره مایکروسافت شود و در هنگام رفتن به گارسون یک دلار انعام داد. گارسون گفت: «عالیجناب، فقط یک دلار؟»

بیل گیتس گفت: «پس چقدر؟»

گارسون گفت: «چند روز پیش آقازادهتان اینجا بود و صد دلار به من انعام داد.»

بیل گیتس گفت: «ایشان آقازاده است. پسر بیل گیتس است، من پسر یک کشاورز سادهام.» گارسون که قانع شده بود گفت: «پوففف» و رفت. بیل گیتس که کفری شده بود سریعا به مایکروسافت بازگشت و پسرش را به اتاق خود فراخواند و او را کتک مفصلی زد، در حدی که خون بالا آورد.

لازم به ذکر است در سال جاری و در اثر ولخرجیهای آقازادههای بیل گیتس، وی عنوان ثروتمندترین مرد جهان را پس از ۳۴ سال به شخص دیگری واگذار کرد و خاموش شد.

امید مهدینژاد

طنزنویس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها