
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اسپوتنیک، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی ایران طی مصاحبهای با شبکه خبری اسپوتنیک روسیه گفت: تحریمهای جدید آمریکا تاثیر زیادی بر فعالیتهای اقتصادی و صنعت نفت ایران نخواهد داشت.
وی تاکید کرد: آمریکا هر کار که میخواسته است انجام داده است. کار اصلی آنها در راستای تحریمها، کاری که هر روز انجام میدهند، تلاش برای محدود کردن فعالیتهای اقتصادی ایران و صادرات نفت است. به نظر من بعد از ماه نوامبر (آبان) نیز اتفاق خاصی نخواهد افتاد.
همتی تاکید کرد که با توجه به نتایج نشست مقامات بانک مرکزی ایران و روسیه ایران انتظار دارد تا سهم ارزهای ملی در مبادله با روسیه افزایش یابد.
وی افزود: در دیدار مقامات بانک مرکزی دو کشور یک توافق خوب برای کنار گذاشتن دلار و استفاده از ارزهای ملی در مبادلات دو کشور صورت گرفت.
رئیس کل بانک مرکزی ایران تاکید کرد: در حال حاضر حدود 30 درصد از مبادلات تجاری بین ایران و روسیه به ارزهای ملی دو کشور انجام میشود و امیدواریم این سهم روز به روز افزایش یابد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید