50 کشته در انفجار تروریستی ننگرهار افغانستان

منابع خبری از افزایش تلفات انفجار امروز در ولایت ننگرهار افغانستان به ۵۰ کشته و ۵۷ زخمی خبر می دهند.
کد خبر: ۱۱۶۴۰۵۰
50 کشته در انفجار تروریستی ننگرهار افغانستان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، در حادثه تروریستی امروز سه شنبه در منطقه «دکه» در شهر «مهمند» واقع در بزرگراه جلال‌آباد- تورخم واقع در ولایت ننگرهار افغانستان تا کنون ۵۰ نفر کشته و ۵۷ فرد دیگر نیز زخمی شدند.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، عطاالله خوگیانی سخنگوی والی ننگرهار واقع در شرق افغانستان در این خصوص اعلام کرد: یک عامل انتحاری بعداز ظهر امروز خود را در میان جمعیت تظاهرکنندگان در شهرستان «مهمند» این ولایت منفجر کرد که بر اثر آن دست‌کم ۵۷ نفر زخمی شده اند.

براساس اعلام خبرگزاری طلوع، معاون شورای ولایتی ننگرهار نیز اعلام کرد که این رویداد بیش از ۵۰ کشته به جا گذاشته است.

این در حالیست که شهروندان شهر «شینوار» این ولایت در اعتراض به زورگویی از سوی یک فرمانده پلیس محلی در بزرگراه «تورخم- جلال آباد» تظاهرات کرده بودند که انفجاری در میان آنها صورت گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها