رابرت ردفورد بازنشسته می‌شود

وداع بازیگر کهنه کار با بازیگری

رابرت ردفورد، بازیگر و فیلمساز کهنه کار سینما با دنیای بازیگری خداحافظی کرده و خود را بازنشسته می‌کند. هنرمند 81 ساله سینما اعلام کرده فیلم تازه‌اش «پیرمرد و اسلحه»، آخرین حضور او روی پرده بزرگ سینما خواهد بود.
کد خبر: ۱۱۵۸۴۲۹

دیوید لاوری، کارگردان فیلم نقش کاراکتر فورست تاکر را به بازیگر قدیمی هالیوود داده است. تاکر آدمی واقعی بود که دست در کار سرقت بانک داشت. این جنایتکار حرفهای در دوران پیری، دست از حرفه خود کشید و به همکاری با اداره پلیس پرداخت. ردفورد در صحبت با نشریه اینترتینمنت ویکلی گفت: «هرگز نگو هرگز! اما فکر میکنم در طول چند دهه گذشته، به اندازه کافی در تعداد زیادی فیلم خوب بازی کردهام. فکر کنم وقت آن رسیده به خودم استراحت بدهم. از 21 سالگی مشغول بازی بودهام و بهترین سالهای عمرم را در این حرفه سپری کردهام. حالا احساس میکنم باید نقطه پایانی بر این کار ترسیم کنم و چرا این کار را با یک فیلم و نقش خوب و قوی نکنم؟»

ردفورد که کارهای کلاسیکی همچون «بوچ کسیدی و ساندنس کید» و «تمام مردان رئیسجمهور» را در کارنامهاش دارد، آخرین دیدار سینمایی خود با تماشاگران را ماه دسامبر روانه پرده سینماها میکند.

او اوایل دهه 80 میلادی، برای «مردم معمولی» اسکار بهترین کارگردان سال را دریافت کرد. این فیلم که سال 1981 به روی پرده سینماها رفت، همچنین توانست جایزه اسکار بهترین فیلم سال را نیز از آن خود کند.

پرسشی که منتقدان سینمایی مطرح کردهاند این است که آیا بازنشستگی خودخواسته رابرت ردفورد شامل حرفه کارگردانی هم میشود یا نه. بازیگر در گفتوگوی تازه خود، اشاره ای به این مساله نکرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها