در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جامجم، این مرد میانسال به نام مجید متهم است که در جریان سرقت طلاهای زن 85سالهای به خانه او در خیابان جیحون رفت و 29دی سال 95 وی را به قتل رساند. با دستگیری وی، دختر همسایه مقتول که در اجرای نقشه این سرقت مرگبار به او کمک کرده بود نیز بازداشت شد.
مجید در دفاع از خود در جلسه دادگاه گفت: من تحتتاثیر شیشه مرتکب این جنایت شدم و نمیخواستم آن پیرزن بمیرد. هدفم فقط سرقت طلاهایش بود. روز قتل، مریم به بهانه تعمیر کنترل تلویزیون از خانه بیرون رفت و در ورودی را برایم باز گذاشت. من وارد خانه شدم که پیرزن متوجه شد و با او درگیر شده و مرتکب قتل شدم. با دزدیدن طلاها، ریسیور و رادیو فرار کردم.
این در حالی بود که دو دختر مقتول برای عامل جنایت درخواست قصاص کردند و مجازات سنگینی برای دختر همسایه خواستند. مجید به قصاص، زندان و شلاق محکوم شد. قضات همچنین مریم را به هشت سال حبس و تحمل شلاق محکوم کردند.این حکم دیروز در شعبه 32 دیوان عالی کشور مهر تائید خورد و برای اجرا به دادسرای جنایی تهران فرستاده شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: